sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Vähiin käy...

Toiseksi viimeinen viikko anestesiahoidon harjoittelua takana. Tuntuu oudolta, mutta myös mukavalta. Oudolta siksi, että olen ollut leikkurissa jo niin pitkään, että on vaikea ymmärtää ettei viikon päästä tarvitse (saa) enää sinne mennä...Mukavalta siksi, että olen oppinut paljon ja saavuttanut mielestäni asettamani tavoitteet melko hyvin. Siispä voin hyvillä mielin päättää tämän harjoittelun ja alkaa oikeasti pitämään itseäni sairaanhoitajana enkä enää sh.opiskelijana :)
Viikko kului lähinnä perusasioita kerraten ja harjoitellen,  aivan perus yleisanestesioita ja spinaalipuudutuksia hoidellen suurimmaksi osaksi. Huomaan, että perusasioiden osalta on homma hallussa melko hyvin. Tokihan pientä viilaamista löytyy ja harjoitusta tarvitaan aina, mutta olen ihan tyytyväinen omaan oppimiseeni. Kun viikon aikana tuli vastaan erikoisempia hommia, esimerkiksi Jet ventilaatio, pysyttelin suosiolla sivummalla ja keskityin siihen, mitä jo osaan.
Ensi viikolle on myös suunniteltu perusasioiden kertausta ja harjoittelua. Yksi päivä on myös varattu sektiosalissa oloon, koska kahden kerran jälkeen oloni sektiossa toimimisen osalta ei ole kovinkaan varma.  
 

1 kommentti: