lauantai 6. huhtikuuta 2013

Lupaus

Toinen viikko anestesiahoidon harjoittelussa oli hieman sekava, koska viikko oli lyhyt ja katkonainen. Tiistaina tosin oli tekemisen meininkiä ja pääsin tutustumaan tarkemmin plexus- eli hartiapunospuudutusten laittamiseen.
Keskiviikko jäi harjoittelutuntien osalta lyhyeksi, koska aamulla olin hammaslääkärissä ja pääsin sairaalalle vasta lounasaikaan ja iltapäivä meni Piuha-projektin kokouksessa. Keskiviikkona olisi ollut mahdollisuus oppia paljon lasten anestesioiden hoidosta ja minua  hieman harmitti, koska en ennättänyt olla mukana kuin muutamassa toimenpiteessä. Lasten perioperatiivisessa hoidossa onkin omalla kohdallani vielä paljon, paljon opittavaa ja toivottavasti saan vielä tilaisuuksia oppia siitä tämän harjoittelun aikana.
Torstai menikin sitten koululla, jossa järjestimme suomenkielisen syventävien ryhmän kanssa "nuoremmille" opiskelijoille päivän fast track-mallista perioperatiivisessa hoitotyössä. Päivä onnistui mielestäni hyvin, vaikka etukäteen suunnitellut aikataulut hieman joustivat matkan varrella. Olimme kuitenkin itse tyytyväisiä  ja itse ainakin opin paljon hyödyllistä päivän aikana.
Perjantaina olin sitten täyden päivän harjoittelussa. Koko päivä meni paikallispuudutuksissa tehtävien toimenpiteiden parissa. Siinä olisi ollut paljon aikaa vaikka todenteolla syventyä lääkkeisiin ja tentata ohjaajaani niistä. Olin itse kuitenkin jotenkin väsynyt ja ohjaajallani oli ajatukset tulevassa lomassa, joten päivä meni enemmän vain istuessa...
Toisen viikon jälkeen en ole kovin tyytyväinen omiin suorituksiini tämän viikon aikana. Olen mielestäni ollut hieman laiskahko ja ehkäpä syyrjäänvetytyväkin, enkä ole ottanut harjoittelusta irti kaikkea, mitä olisin voinut. Toki viikon katkonaisuudellakin on varmasti ollut oma vaikutuksensa keskittymiseeni. Lupaan nyt kuitenkin itselleni, että ensi viikolla olen aktiivisempi ja pyrin tekemään mahdollisimman paljon itse ja harjoittelemaan kaikkea mahdollista vastaan tulevaa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti